Ray-Ban: Laat de wereld je meest authentieke kant zien - Pearle Opticiens Blog
 

Ray-Ban: Laat de wereld je meest authentieke kant zien

Al 85 jaar is Ray-Ban een koploper in zonnebrillen. In 1937 werd de tijdloze Ray-Ban Aviator ontwikkeld om piloten te beschermen tegen verblinding op grote hoogte. Dit tijdloze model groeide vervolgens uit tot misschien wel de meest beroemde zonnebril ooit gemaakt. Nu is Ray-Ban helemaal terug met een nieuwe collectie zonnebrillen, en ontdekken we samen voor het eerst de iconische Ray-Ban’s van de toekomst.

Cultuurgeschiedenis

Al sinds The Aviator loopt Ray-Ban voorop op het gebied van stijl, technologie en cultuur. Ook bij Pearle is Ray-Ban het nummer één merk dat genoemd wordt wanneer we aan zonnebrillen denken. Ray-Ban heeft dan ook een geweldige invloed gehad op onze cultuurgeschiedenis. Het merk speelde een belangrijke rol bij het verleggen van grenzen in muziek en kunst en het creëren van de kracht van rock- en filmsterren om mode te beïnvloeden. Van James Dean tot Audrey Hepburn tot Michael Jackson, Ray-Ban is onmisbaar gebleken voor culturele iconen die niet gezien willen worden, maar zeker opgemerkt willen worden.

Nieuwe iconische modellen

Bij elke lancering van nieuwe Ray-Ban zonnebrillen, komen deze symbool te staan als de nieuwe basis voor de gehele industrie. Ook met deze iconische collectie drukt Ray-Ban wederom zijn innovatieve stempel op de wereld van zonnebrillen.

Opvallende statement monturen en zonnebrillen van acetaat vormen samen met de “wire frames” de kern van deze SS21 collectie van Ray-Ban. De hoekige vormen van de vorig jaar geïntroduceerde hexagonale collecties worden nu gecombineerd met de traditionele ronde vormen. En voilà, de New Icons zijn een feit! Bekijk ze hier.

The jack

Eén van deze New Icons is The Jack. The Jack combineert twee Ray-Ban best sellers; de Round en de hexagonal. Deze zonnebril in traditionele Arista kleur met G-15 lenzen is naar onze achting echt een klassieker in wording.

You’re on

Met Ray-Ban schrijf jij zelf de regels. Laat de wereld deze zomer je meest authentieke kant zien en ontdek nu bij Pearle alle nieuwe iconische Ray-Ban zonnebrillen.

#YouAreOn

Comments are closed.

Navigate

Ontdek meer van Pearle Opticiens Blog

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder