Trendy zonnebrillen onder de € 50 - Pearle Opticiens Blog
 

Trendy zonnebrillen onder de € 50

Ben je op zoek naar een betaalbare zonnebril? Dan zit je hier goed! We hebben namelijk de meest trendy zonnebrillen voor een zacht prijsje. Met zonnebrillen voor nog geen € 50, kun je zonder schuldgevoel een zonnebril extra inpakken voor je vakantie. En je loopt er gegarandeerd helemaal hip bij.

Vintage vibes met een retro zonnebril

We zagen ze al in 2017, maar ze blijven: de retro zonnebrillen. Monturen geïnspireerd door het verleden, maar wel in een modern jasje gestoken. We zien vooral veel gekke combinaties in de monturen en brillen met een bijzondere neusbrug. Juist het combineren van elementen van vroeger en nu zorgen voor een compleet vernieuwde look.

Sporty spice

Hoeft het van jou niet zo gek en draag je liever een meer casual model? Ga dan voor de sportieve, Dynamic zonnebril! In de fashionwereld zien we steeds meer outfits met sportieve kleurencombinaties zoals rood met wit of geel met blauw. Die gewaagde combinaties zien we ook terug in de eyewear: zwarte, blauwe en bordeauxrode brillen met donkere of gekleurde glazen. Geef je sportieve outfit een extra sparkle met een sporty zonnebril uit de Dynamic-collectie.

The future is now!

Kan het voor jou juist niet gek genoeg en heb je genoeg van de retro brillen? Dan ga je echt opvallen met de futuristische zonnebrillentrend. Deze zonnebrillen hebben een ultra vlakke lens met spiegelende en/of gekleurde glazen. Klaar om te shinen? Pak dan je kans met een zonnebril uit deze trend.

Nineties

Wie kent ze niet: de zonnebril van ‘vroeger’ met gekleurde roze, gele of blauwe glazen. De nostalgische nineties zonnebrillen hebben echt een come-back gemaakt en zien we dit jaar bij menig fashionista’s op hun neus. Mode herhaalt zich, zo ook de eyewear. We zien dit jaar veel gekleurde, doorschijnende glazen in roze of geel, of juist kleine, ronde of hoekige monturen.

Comments are closed.

Navigate