Ontdek de voordelen van Private Shopping – Pearle Opticiens
 

Ontdek de voordelen van Private Shopping bij Pearle

Helaas is het coronavirus de wereld nog niet uit. Wanneer je tot de kwetsbare groep mensen hoort, wil je extra veilig je ogen laten testen en briladvies krijgen. Dat kan nu bij Pearle. Je opticien biedt je de mogelijk om na de openingsuren langs te komen.

Kies je voor Private Shopping bij Pearle? Dan maken we graag met jou een afspraak buiten de openingstijden van de winkel, uiteraard geheel volgens de huidige richtlijnen. Zo kun jij in alle rust en veiligheid jouw nieuwe bril uitzoeken.

Twijfel je nog over Private Shopping bij Pearle? In deze blog geven we je alle voordelen:

  • Persoonlijke aandacht
  • Voldoende tijd
  • Veilig en vertrouwd

Wil jij een afspraak maken voor Private Shopping? Dat kan!

Plan direct je afspraak in!

Persoonlijke aandacht

Kies je voor Private Shopping bij Pearle, dan krijg je onze volledige aandacht. Je bent namelijk, samen met je gezelschap, alleen in de winkel.

Wil je ook graag jouw ogen laten opmeten? Dan is dat zeker mogelijk! Je opticien voorziet je van het beste advies en zoekt samen met jou naar de oplossing die het beste bij jou past.

Voldoende tijd

Het kiezen van een mooi montuur kan lastig zijn. Vooral als je niet goed weet welke bril het beste bij je past. Door een Private Shopping afspraak bij Pearle te maken, voel je niet de druk om vlot keuzes te moeten maken. Wij reserveren namelijk altijd één uur voor je. In dit uur heb je voldoende tijd om eventueel jouw ogen op te laten meten en een passende bril of contactlenzen uit te zoeken. De opticien neemt de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Veilig en vertrouwd

Bij Pearle houden we ons strikt aan de afspraken en corona maatregelen. Zo is het bijvoorbeeld in onze winkels verplicht een mondmasker te dragen. Dit geldt voor jou, maar ook voor onze opticiens. Daarnaast werken onze opticiens op 1,5 meter afstand, desinfecteren we al onze apparatuur na ieder contact en maken we gebruik van een beschermende bril en handschoenen. Bekijk al onze maatregelen rondom het coronavirus.

Wij garanderen dat jij veilig en vertrouwd bij ons kunt winkelen.

Private Shopping bij Pearle

Wil je private shopping eens uitproberen? Kies jouw winkel uit de lijst, voer je gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk terug voor een afspraak.

Wil jij direct een afspraak maken voor Private Shopping? Dat kan!

Plan direct je afspraak in!


Comments are closed.

Navigate

Ontdek meer van Pearle Opticiens Blog

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder