Ontdek de nieuwe Emporio Armani brillencollectie - Pearle Opticiens Blog
 

Ontdek de nieuwe Emporio Armani brillencollectie

In 1981 begon de Italiaanse designer Giorgio Armani in Milaan met het ontwerpen van kledingstukken. Dit werd ontzettend succesvol! Ondertussen is Giorgio Armani geprezen als ‘s werelds meest toonaangevende modecentrum. In de loop der jaren is het label ‘Armani’ niet meer weg te denken. Het wordt geassocieerd met een levensstijl.

Het merk heeft zijn collectie uitgebreid naar veel meer dan alleen kledingstukken. Zo zijn er bijvoorbeeld ook brilmonturen van Emporio Armani te ontdekken. Hoog tijd om het modemerk eens onder de loep te nemen!

Hoe is het logo ontstaan?

Als je aan Emporio Armani denkt, denk je gelijk aan het bekende adelaarslogo. Maar hoe is dit logo eigenlijk ontstaan? Om gelijk met de deur in huis te vallen: er zit geen specifiek idee achter het adelaarslogo. Giorgio Armani zat ooit aan de telefoon en tijdens dat gesprek tekende hij – zonder na te denken – dit logo. Hij wist toen natuurlijk nog niet dat dit één van de bekendste logo’s ter wereld zou worden.

Waar komt de naam Emporio Armani vandaan?

In het Italiaans betekent ‘Emporio’ winkel. Giorgio Armani kwam ooit op deze naam omdat hij een gedachte had; hij wilde een plek creëren waar alles te vinden was voor de juiste prijs. Dit idee is uiteindelijk werkelijkheid geworden. In de winkels van Emporio Armani kun je alle ontwerpen van het merk vinden: van tassen tot kleding en andere accessoires.

Emporio Armani heren

De collecties van Armani zijn altijd erg stijlvol en modern. Ook dit najaar heeft het merk een toffe collectie uitgebracht.

De easy-to-wear bril die je ziet in de video maakt je dagelijkse outfit compleet. Het lichtgewicht en dynamische montuur zit heel comfortabel. De moderne afwerkingen van dunne rubberen details, in combinatie met de diepe blauwe accenten, zorgen voor een casual-sporty look.

Klassiek en tegelijkertijd jeugdig; de herenbrillen van Emporio Armani zijn voornamelijk te vinden in de kleuren zwart, blauw en bruin. Voor een klassieke en tijdloze stijl die geschikt is voor elke gelegenheid, is een Emporio Armani bril de beste keuze.

Emporio Armani: ook voor dames

Elegantie ontmoet de modern design in de dames brillencollectie van Emporio Armani. Net als de monturen voor de heren, zijn de Emporio Armani damesbrillen stijvol, fris en tijdloos. Het montuur dat hieronder te zien is is een lichtgewicht montuur in een unieke en levendige kleur. De gouden accenten in combinatie met een cat-eye vorm maken de bril uniek en verleidelijk.

NB: Het getoonde montuur die het vrouwelijke model draagt op de foto hieronder is niet in iedere Pearle winkel verkrijgbaar. Informeer bij jouw Pearle Opticien.

Dit blog is geschreven in samenwerking met Emporio Armani.

Comments are closed.

Navigate

Ontdek meer van Pearle Opticiens Blog

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder