DbyD life: een collectie met oog op de natuur - Pearle Opticiens Blog
 

DbyD life: een collectie met oog op de natuur

Ons eigen merk DbyD is een nieuwe productlijn gestart die volledig in het teken staat van de natuur: DbyD life. Hiermee kan jij een nieuwe bril dragen én tegelijkertijd een steentje bijdragen aan het milieu!

Natuurlijke lijn van DbyD

De DbyD life collectie met natuurlijke materialen is gemaakt met celluloseacetaat. Dit is biologisch afbreekbaar materiaal gemaakt van houtvlokkenpoeder. Hierdoor bevat het acetaat van de monturen 0% ftalaten, wat zorgt voor minder weekmakers en minder chemische middelen. Hierdoor komen er minder schadelijke stoffen vrij in de natuur. Bovendien zijn de DbyD life monturen gemaakt met materiaal van hoge kwaliteit (ISO 179), met een lange levensduur.

Niet enkel duurzaam

Naast duurzaamheid speelt de natuur ook op een andere manier een grote rol in de collectie van DbyD life. De collectie bestaat namelijk uit unisex modellen met tijdloze kleuren, geïnspireerd door de natuur: zuurstofkristal, oceaanblauw, ijsblauw, vlamrood, aardebruin en natuurstenen.

Respect voor mens, natuur en de wereld om ons heen

Wil jij ook elke dag groen leven? Start dan met de bril die je dagelijks draagt! Een verantwoorde aankoop, tegen een betaalbare prijs.

Comments are closed.

Navigate