Ontdek de nieuwe Calvin Klein brillencollectie 2018! - Pearle Opticiens Blog
 

Ontdek de nieuwe Calvin Klein brillencollectie 2018!

Ben je klaar voor leuk nieuws? Wij hebben supermooie designmonturen uit de nieuwe Calvin Klein brillencollectie 2018 voor je! Extra bijzonder: de hand van Raf Simons is duidelijk zichtbaar. Deze Belgische topontwerper is sinds kort Chief Creative Officer bij Calvin Klein – en daar worden wij heel blij van! Verlies je in de spring-summer collectie Calvin Klein brillen 2018 en oordeel zelf. Veel plezier!

Calvin Klein is al vanaf de jaren zeventig een ijzersterke naam in de modewereld. Het Amerikaanse merk scoort hoog met minimalistische mode en provocerende marketingcampagnes waar wereldsterren aan meewerken. Bijvoorbeeld Kate Moss, Justin Bieber en onze eigen Doutzen Kroes, om er maar een paar te noemen.

Raf Simons: een creatieve omslag

En nu is topontwerper Raf Simons dus de nieuwe Chief Creative Officer. Deze ultieme vernieuwer kent het belang van accessoires – en dat zie je zeker terug in de nieuwe Calvin Klein brillencollectie. De spring/summer collectie 2018 is een mix van hoogwaardige materialen, iconische ontwerpen en een elegant kleurenpalet. Klassieke modellen met een trendy uitstraling. Ze passen dan ook heel goed in de Pearle New Trend Collection.

Calvin Klein brillen collectie van 2018 & de Pearle New Trend Collection

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze mooie transparante bril van Calvin Klein in stylish blauw? Met dit juweeltje geef je jouw look een trendy twist! In de retro stijl vinden we deze bril van Calvin Klein erg gaaf: een geraffineerde combi van metaal en acetaat. Vintage, maar toch helemaal van nu.

Past ‘less is more’ beter bij jou? Check dan deze Calvin Klein in rood metaal. Een knap staaltje werk. Calvin Klein heeft ook prachtige monturen in de sportieve trend. Kijk bijvoorbeeld eens naar de strakke lijnen en krachtige kleurcombinaties van deze knappe Calvin Klein. Past perfect bij jouw actieve lifestyle!

Wil jij ook een bril van Calvin Klein, ontworpen onder leiding van topontwerper Raf Simons? Bekijk nu hier de hele Calvin Klein brillencollectie 2018 van Pearle!

Comments are closed.

Navigate

Ontdek meer van Pearle Opticiens Blog

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder