De brillentrends van 2017 zijn er! - Pearle Opticiens Blog
 

De brillen trends van 2017

Retro, lekker opvallend of een montuur met veel details? Het kan allemaal! Laat je verrassen door de brillen trends van 2017. Een overzicht.

Vintage blijft nog wel even hip

Retro is nog lang niet passé. Ook dit seizoen kijken ontwerpers voor accessoires en brillen naar het verleden. Voorbeelden voor monturen zijn de clubmaster of het pantomodel. Deze modellen hebben een vintage uitstraling, maar zijn gemaakt uit nieuwe én hoogwaardige materialen. Zo gaan deze brillen nog jarenlang mee. Deze trend is duidelijk here to stay.

Eyecandy: hoe opvallender, hoe liever!

Intense prints, felle kleuren en opvallende vormen: deze monturen mogen gezien worden! ‘Eyecandy’-monturen maken het mooie weer. Je wordt er meteen happy van én je outfit fleurt helemaal op. Streepjes, gevlekt of gevlamd: kies dit seizoen voor een montuur dat in het oog springt.

Een kunstwerkje op je neus

Brillen die samengesteld zijn uit verschillende materialen komen steeds vaker voor. Vooral de combinatie van metaal en kunststof is erg populair. Ook steen en hout komen frequent voor. Dit seizoen gaan we nog een stapje verder. Zo worden ook denim, parels en andere details uit sieraden op de veren van het montuur verwerkt. Dat geeft de bril extra flair én vrouwelijkheid.

Bekijk het leven door een roze bril

Roze is dé kleur van dit seizoen. Van lichtroze, poederroze tot knalroze of pastelroze: dit seizoen kiezen we voor een roze montuur. De kracht van deze kleur zal je aangenaam verrassen. Ga langs bij Pearle Opticiens en zet eens een roze bril op je neus!

Een klassiek montuur: goed voor elke gelegenheid

Door hun tijdloze karakter blijven klassieke brilmonturen ook dit seizoen een echte hit. Weet jij eigenlijk wanneer een bril uitgroeit tot een échte klassieker? Classics worden klassiekers door hun commerciële design en gangbare kleuren zoals zwart, donkerbruin of blauw. Deze brilmonturen combineer je moeiteloos met elk soort kleding én stijl.

En de brillen trends 2017 voor mannen?

Dit seizoen zijn voor mannen ook de retro- én klassieke monturen een echte trend. De monturen met gecombineerde materialen blijven ook een hit. De samensmelting van metaal en kunststof is erg populair, maar ook hout en steen duiken op. Dit geeft monturen een extra stoere, mannelijke touch.

De trendkleur dit seizoen voor mannen is marine. In verschillende tinten komt blauw dit seizoen naar voor. Het is een mannelijke kleur die net iets zachter is dan zwart. Bovendien combineer je tinten van blauw makkelijk met kleding. Kortom: met deze kleur zit je altijd goed!

Kom alles te weten over de nieuwste brillentrends bij Pearle Opticiens

Wil jij de allerhipste bril? Dan zit je goed bij Pearle Opticiens. Maak een afspraak en onze gediplomeerde Pearle opticiens helpen je met veel plezier verder. Wist je trouwens dat je makkelijk online een afspraak maakt?

Comments are closed.

Navigate

Ontdek meer van Pearle Opticiens Blog

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder