Slechtziend en minder mobiel? Pearle Opticiens komt naar je toe - Pearle Opticiens Blog
 

Slechtziend en minder mobiel? Pearle Opticiens komt naar je toe

Ben jij of een van je huisgenoten wat minder goed te been en merk je dat je ogen achteruit gaan? En stel je dat bezoek aan je lokale Pearle Opticiens telkens uit omdat de verplaatsing en afstand je tegenhoudt? Je bent zeker niet alleen. Gelukkig hebben we daar bij Pearle Opticiens een oplossing voor met onze Mobiele Opticien.

Zichtproblemen in België

Vanaf de leeftijd van 50 jaar treden er bij de meeste Belgen zichtproblemen op. Op zich is dat niet zo onrustwekkend. De veroudering van ogen is een natuurlijk proces en de meeste van deze problemen kunnen snel verholpen worden na een bezoekje aan de opticien. Wat ons wel zorgen baart, is dat een op vier personen boven de 80 jaar niet meer regelmatig opgevolgd wordt. Hoe dat komt? Eenmaal 75+, geeft meer dan de helft van de Belgische bevolking aan slecht te been te zijn. Ook kampt bijna één op drie Belgen tussen 65 en 75 jaar met mobiliteitsproblemen. Dat bemoeilijkt het zoeken naar de juiste hulp, waardoor zichtproblemen onnodig erger worden. 

Maak kennis met onze Mobiele Opticien

Met onze Mobiele Opticien is er nu altijd een Pearle Opticiens bij jou in de buurt zodat we je nog beter van dienst kunnen zijn, op jouw werkplek bijvoorbeeld. Maar ook als je minder mobiel bent kan je er beroep op doen, want dan komen we gewoon naar je huis toe. Met zijn busje verplaatst onze Mobiele Opticien zich over heel Vlaanderen en maakt hij oogzorg op die manier toegankelijker.

Hoe werkt het?

1. Maak een afspraak

Kies waar en wanneer je wenst dat onze Mobiele Opticien langskomt.

2. Professionele oogmeting

Het spreekt voor zich dat we jou dezelfde dienstverlening aanbieden als in onze winkels. Onze gediplomeerde opticien beschikt over de nodige vakkennis en ervaring om een professionele oogmeting uit te voeren op locatie.

3. We kiezen samen een nieuwe bril

We brengen een mooie selectie hedendaagse dames- en herenbrillen mee. Heb je een zonnebril (op sterkte) nodig? Geen probleem, ook hiervan heeft onze Mobiele Opticien een mooi aanbod. Alle promoties geldig in de winkel zijn ook geldig bij de Mobiele Opticien. En je krijgt ook 2 maanden tevredenheidsgarantie.

4. Bezorging van je bril

Jouw nieuwe bril wordt persoonlijk bij je afgeleverd. Dit gebeurt niet door onze Mobiele Opticien maar door de dichtstbijzijnde Pearle-winkel. Dit is meteen ook jouw servicepunt voor latere vragen of dienstverlening.

Afspraak maken

Wens je een afspraak te maken met onze Mobiele Opticien, Kristof Verreydt? Neem dan contact op met hem:

Comments are closed.

Navigate